در لیست بیمه توسط
با عرض سلام و احترام به تازگی برای ثبت نفرات جدید بیمه شده در لیست دیسک با پیغام«بعلت وجود اطلاعات مربوط به این رکورد در سایر پایگاه ها امکان انجام عملیات نمی باشد» مواجه شدم. راه حل رفع این مشکل رو میخواستم بدونم. با سپاس
توسط (100 امتیاز)
فکر نمیکنم این پاسخ صحیح باشه. ما به شعبه مراجعه کردیم و هیج مشکلی از بابت موردی که مطرح کرده بودید نداشتیم. از ابتدای سال 96 من نمیتونم هیچ تغییری در اطلاعات برنامه بدم هر ویرایش، حذف و با ثبت اطلاعاتی با این پیغام مواجه میشه. برنامه رو کلا uninstall کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد.

واقعا برای سازمان به این بزرگی متاسفم که همچین برنامه ضعیف و پر ایرادی دارند.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
با توجه به لینک شدن تمامی شعب دلیل این خطا این میباشد که افرادی که در لیست شما بیمه میباشند در شعبه دیگری درخواست جمع آوری سوابق نموده اند و از نظر تامین اجتماعی بیمه پردازآن شعبه هستند با مراجعه به شعبه ای که این خطا را اعلام نموده نسبت به رفع آن اقدام نمایید