در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
2 پاسخ
توسط
بر اساس قوانین و مقرارت سازمان تأمین اجتماعی در صورتی که بیمه شده در 5 سال پیش از ازدواج حداقل حق بیمه 720 روز کار را به شعبه تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشد، مشمول دریافت این تعهد کوتاه مدت می شود.
بر این اساس، در صورتی که ازدواج اولین ازدواج بیمه شده باشد و عقد ازدواج از نوع دایم بوده و در دفتر رسمی ازدواج ثبت شده باشد می تواند با مراجعه به شعب تأمین اجتماعی کمک هزینه ازدواج این سازمان را دریافت کند.
لازم به ذکر است برای دریافت کمک هزینه ازدواج، هنگام مراجعه به شعبه یا کارگزاری مربوطه به همراه داشتن اصل دفترچه درمانی، اصل و فتوکپی تمامی صفحات شناسنامه زوجین و اصل و فتوکپی عقدنامه الزامی است.
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق اعلام رسمی واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی :

کمک هزینه ازدواج

به بیمه شده زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج می نماید، مبلغی معادل یک ماه متوسط مزد یا حقوق، تحت عنوان کمک ازدواج پرداخت می گردد.
شرایطی که بیمه شدگان باید داشته باشند، عبارتند از:
1-  عقد ازدواج دائم بوده ودر دفتر رسمی ازدواج ثبت شده باشد.
2-  در تاریخ عقد ارتباط بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
3-  ظرف 5 سال قبل از تاریخ عقد،حداقل حق بیمه 720 روز کار را به سازمان پرداخته باشد.