در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط

با سلام _1۶سال سابقه پرداخت بیمه دارم ۳ماه پس از شروع بیمه دچار بیماری صعب العلاج وخاص شدم واز دفترچه درمانی استفاده کردم امسال توسط پزشک متخصص از کار افتاده کلی شدم کمسیون پزشکی قبول کرده ولی سازمان میگه شامل ماده۷۵  هستم و مستمری تعلق نمیگیره راهنمايی کنین چكار کنم

ماده ۷۵ قانون تامین اجتماعی

بیمه‌ شده‌ای که ظرف ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا ابتلاء به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل ازوقوع حادثه یا بیماری منجر به از کارافتادگی باشد پرداخت نموده باشد در صورت از کارافتادگی کلی حق استفاده از مستمری‌از کارافتادگی کلی غیر ناشی از کار ماهانه را خواهد داشت

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام این قانون تامین اجتماعی می باشد و در صورت نداشتن شرایط قانونی، سازمان تامین اجتماعی تعهدی برای پوشش ندارد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی