در پشتیبانی بیدبرگ توسط (109,610 امتیاز)
در قسمت پاسخ، روش تغییر کلمه عبور توضیح داده شده است
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید، می توانید از طریق سیستم بازیابی رمز عبور، نسبت به اخذ رمز عبور جدید اقدام کنید.

برای این منظور بر روی دکمه ورود در بالای صفحه کلیک کنید. سپس در پنجره ای که باز می شود، بر روی دکمه ورود کلیک کنید.

در صفحه جدید که باز می شود، بر روی فراموشی رمز عبور کلیک کنید.

در صفحه جدید، نام کاربری یا ایمیل خود را وارد نمایید. سپس بر روی “ارسال رمز عبور به ایمیل شما” کلیک کنید.

سپس یک ایمیل بازیابی رمز عبور برای شما ارسال می شود. در ایمیل ارسالی یک لینک وجود دارد. لینک را کپی کنید و در یک صفحه جدید از مرورگر خود بگذارید.

در صفحه جدید، پس از حصول اطمینان از درستی کد مربوطه بر روی “ارسال رمز جدید” کلیک کنید.

توجه داشته باشید که در صورتی که چند ایمیل برای شما ارسال شده است، سیستم فقط کد آخرین ایمیل را قبول می کند. برای همین، مطمئن شوید که آخرین ایمیل ارسالی را باز کرده اید

مجددا، به ایمیل خود وارد شده و رمز عبور ارسالی را  کپی کنید.

توجه داشته باشید که در صورتی که چند ایمیل برای شما ارسال شده است، سیستم فقط رمز آخرین ایمیل را قبول می کند. برای همین، مطمئن شوید که آخرین ایمیل ارسالی را باز کرده اید.

سپس، این رمز عبور را در قسمت “رمز عبور” وارد نمایید و بر روی ورود کلیک کنید.

برای تغییر رمز عبوری که سیستم به ایمیل شما فرستاده به رمز عبوری که در ذهنتان باقی می ماند، ابتدا وارد پروفایل کاربری خود شوید. سپس بر روی “ویرایش پروفایل” کلیک کنید. در صفحه جدید، رمز سیستم که برایتان ایمیل را در قسمت “رمز فعلی” وارد نمایید