در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام وقت بخیر
من پدرم از نظر کمیسیون پزشکی ازکارافتاده شناخته شدوکمیسیون برای کارافتادگی تاریخ تعیین کرد
وسازمان تامین اجتماعی وفق ماده 75 قانون تامین اجتماعی چون پدرم ده سال قبل از تاریخ ازکارافتادگی بیمه نداشت گفت بیمه ازکارافتادگی تعلق نمیگیره
ولیکن ما اقدام به طرح شکایت در دیوان عدالت اداری نموده ایم
ودیوان به موجب رای وحدت رویه شماره 79  رای قطعی به اینکه کمیسیون فقط موظف به تعیین ازکارافتادگی دارد و نمیتواند برای آن تاریخ تعیین کند داد
الان ما باید چه اقدمی انجام بدهیم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام این قانون تامین اجتماعی می باشد و در صورت نداشتن شرایط قانونی سازمان تامین اجتماعی تعهدی برای پوشش ندارد.

ماده ۷۵ قانون تامین اجتماعی

بیمه‌ شده‌ای که ظرف ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا ابتلاء به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل از وقوع حادثه یا بیماری منجر به از کارافتادگی باشد پرداخت نموده باشد در صورت از کارافتادگی کلی حق استفاده از مستمری‌ از کارافتادگی کلی غیر ناشی از کار ماهانه را خواهد داشت.

  • تبصره‌ محاسبه متوسط دستمزد و مستمری از کارافتادگی موضوع‌م اده فوق به ترتیب مقرر در ماده ۷۲ این قانون و تبصره۲ آن صورت خواهد گرفت.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی