در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سود به اندوخته تعلق ميگيره ، تو  مثالي كه زدم يعني سال اول به 600 تومن در پايان سال 15 درصد سود تضميني ميدن كه مبلغ اندوخته ميشه 690 هزار تومن ، حالا اگه شركت بيمه بياد اعلام كنه سود پيش بيني شده 24 درصد شده پس مبلغ اندوخته ميشه 744 هزار تومن ، حالا سال بعد من 650 تومن ميدم و باز مثلا 60 تومن براي هزينه پوشش هاي اضافي در حقيقت اندوخته سپرده من ميشه جمعا 1/394/000 تومن و آخر سال شركت بيمه اعلام ميكنه 20 درصد سود قطعي ميده پس مبلغ اندوخته من ميشه 1/672/800 تومن و الي آخر ... درسته ؟ اينجوري حساب ميشه ؟
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام دوست عزیز
اصل اندوخته پایان هر سال اینگونه بسته می شود
(حق بیمه_ کسورات بیمه ای)+ اندوخته سال گذشته+سود تضميني+سود مشارکت
حالا باید تمام این ایتم های بالا کاملا مشخص شود تا عدد اندوخته امسال محاسبه گردد.
سود تضميني + سود مشارکت می شود همان سود قطعی. پس تا اعلام دقیق سود قطعی، میزان اندوخته سال گذشته را دقیق نمی توان داشت