در بیمه بیکاری توسط
با سلام.من در تیرماه نود وپنج قراردادم تا نوزدهم بوده وتا پایان نوزدهم هم سرکار بودم حال که برای دریافت بیمه بیکاری رفته ام درسوابق یک روز اضافه بیمه ریخته شده و بیستم تیرماهم بیمه من رد شده است به همین دلیل با مشکل روبه رو شدم.باید,چکار کنم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با ارائه نامه ای از کارفرما به شعبه بیمه مبنی برپذیرش اشتباه واحد کارگزینی واضافه واریز حق بیمه (توسط کارفرما )،وارائه قرارداد کار و لیست حضور و غیاب روز بیستم،اقدام نمایید.