در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.

ماشینی که از سوخت ال پی جی ( LPG ) استفاده میکند و در مدارک و کارت ماشین نوع سوخت بنزینی است

آیا در زمان بروز حادثه شرکت بیمه می تواند به تعهداتش عمل نکند؟

،لطفا توضیح کاملی در تمام جوانب این موضوع بدهید،

تشکر از شما عزیزان
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بیمه گذار وظیفه دارد که تغییرات فنی را به اطلاع بیمه گر برساند. ولی هیچ جای قانون بیمه شخص ثالث به این نوع از خودرو ها اشاره ای نکرده.

از طرفی نوع سوخت در خودروهای سواری تاثیری در حق بیمه ندارد. و تحت هیچ شرایطی بیمه گر نمی تواند بیمه نامه شخص ثالث را فسخ کند یا خسارت اشخاص ثالث را محدود کند.

بنابر این خسارات وارده به اشخاص ثالث بدون هیچ قید و شرطی پرداخت می شود.

چون اشاره نکردید که منظور از بیمه، کدام بیمه نامه است، در مورد بیمه بدنه باید عرض کنم که :

1. بیمه گذار باید در فرم پیشنهاد به نوع سوخت اشاره کند. در این صورت اگر بیمه گر ریسک را پذیرفت (با /بدون اعمال افزایش نرخ)

در این صورت تمامی تعهدات بیمه گر و شرایط خصوصی و عمومی بیمه نامه پابرجاست.

2. اگر به موضوع دوگانه سوز بودن اشاره نکند، یکی از چند حالت زیر ممکن است رخ دهد:

1.بیمه گر می تواند طبق ماده 10 قانون بیمه _ قایده نسبی رفتار کند.

2. بیمه گر می تواتد به دلیل اظهارات خلاف واقع (ماده 7 آیین نامه 53 ) بیمه نامه را باطل کند و هبچ خسارتی را پرداخت نکند و حق بیمه های سررسید شده را نیز از بیمه گذار مطالبه کند.