در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با عرض سلام اگر بعداز 2 سال متوجه شوی کار فرما اصلا شما را بیمه نکرده است چکار باید کرد؟

من بعد از اینکه کار جدیدم را شروع کردم متوجه شدم کارفرمای قبلی اصلا برایم بیمه رد نکرده است آیا راهی وجود دارد که بیمه را برایم واریز کند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه حق بیمه ایام کارکرد شما در مهلت مقرر قانونی ارسال وپرداخت نشده است،و بعداز قطع رابطه کار متوجه عدم واریز حق بیمه شده اید،میبایست در اداره کار صالحه شکایتی با خواسته حق بیمه مطرح نمایید.واز رای اداره کار سابقه مدت کار خود را تایید نمایید.