در شرکت بیمه توسط
با سلام و احترام خدمت شما
بنده در تاریخ 95/7/23 در مسیر قم تهران تصادف کردم ، و در اثر برخورد سه دستگاه سمند و سوزکی و پراید که مقصر اصلی سمند شد ، کارشناس راهنمایی رانندگی یک کوپن (مبلغ 10 میلیون تومان)از بیمه سمند کنده و به راننده سوزکی داد و بعد قرار شد من و ایشان مراجعه کنیم به بیمه ، (تاریخ مراجعه 95/7/26)و بعد از مراجعه به بیمه خسارت وارده به بنده مبلغ 200 هزار تومان و خسارت وارده به سوزکی معلوم نشده قرار شد قیمت مشخص شود ، که کارشناس بیمه گفتن که شما مبلغتون 200 هزار که می خواستن همان جا پرداخت کنند و من هم قبول کردم ولی بعد از مشورت کردن کارشناس گفتن متاسفیم امکان داره مبلغ خسارت سوزکی بیشتر از 10 میلیون باشه شما صبر کنید سوزکی داغی وسایل رو تحویل بده بعد اگر مبلغی موند به شما داده می شود که من گفتم این چه قانونی من که زیانده هستم و سرعتی نداشتم و در حالت ایستاده بودم برخورد کردن حالا من باید صبر کنم که کار سوزوکی تموم بشه بعد اگه موند به من بهدن و ((جالب اینکه راننده سوزوکی با یک نفر که نماینده رسمی فروش لوازم بود به بیمه مراجعه کردن که نماینده با معرفی خود و آشنایت با کارشناس بیمه  هر چی نماینده فروش می گفت نماینده شما هم وارد می کرد ))واقعا اینکار درسته ؟ حالا من باید صبر کنم اگه مبلغی موند بیمه به من پرداخت کنه ؟
خواهشمند است از آن مقام محترم که دستور بفرمائید که مبلغ بیمه پراید رو پرداخت کنند
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
خب در صورتی که شما. از قسمت مالی بیمه مقصر استفاده کنید

بیمه تا سقف تعهد خود خسارات را پرداخت  میکند

در صورتی که خسارات بیشتر باشد

شما می توانید از شخص راننده  مقصر خسارات رو بگیرین