در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
درمورد مرخصی زایمان ی سوالی داشتم، همکاره من تاریخه ۱۱ خرداد روز زایمان شون بوده، من برای خرداد ۹ روز و بعد شش ماه در آذر ماه ۲۰ روز برای ایشون کارکرد رد کردم، من یک روز واسه ایشون بیمه کم رد کردم، ایا امکان اصلاح هست؟ نحوه محاسبه جریمه برای این مورد به چه صورته؟
1 پاسخ
توسط
چنانچه از کارگاه بازرسی بعمل می آمده قاعدتا می بایست کسری سابقه ماه مورد نظر به صورت ناشی از بازرسی ایجاد و به کارفرما اعلام می شده است.
اما اگر کارگاه مشمول بازرسی نبوده یا اینکه در محاسبات شش ماهه اول سال ۹۴ که در پاییز انجام شده، به کارفرما اعلام بدهی نشده است؛ بیمه شده باید از یکی از دوراه موجود اقدام کند: ۱٫ درخواست از طریق ارائه فرم ادعای اشتغال در شعبه و با ارائه مدارک و مستندات ۲٫ مراجعه به اداره کار و طرح شکایت موضوع ماده ۱۴۸ قانون کار.