در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
ایا کسی که بیمه تامین  اجتماعی است و قصد داره بیمه عمر پاسارگاد بگیره، امکانش رو داره که سابقه تامین اجتماعی رو به بیمه عمر پاسارگاد  انتقال بده؟
یا اینکه اگر بخواد بیمه تامین اجتماعی رو لغو کنه شرایط به چه صورت است؟
3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

امکان انتقال سوابق بیمه تامین اجتماعی به بیمه های عمر نمی باشد.

لذا برای جبران سابقه در بیمه های عمر می توانید ابتدای بیمه نامه سپرده گذاری انجام دهید.

پیشنهاد میشه اگر سابقه تامین اجتماعیتون قابل توجه هستش آن را ادامه دهید. یا از طریق بیمه مشاغل آزاد و خویش فرما یا اسم شما رو جز پرسنل یکی از شرکتها رد بکنن.

بیمه تامین اجتماعی به خاطر دفترچه درمانی خوب هستش در کنار بیمه عمر باشه.

اگرم که امکانش نیست برای بیمه سلامت اقدام کنید که دفترچه داشته باشید و بیمه عمر تهیه کنید که اولش هم سپرده گذاری کنید.