در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام.من بیمه عمرم انتقالی هستش(پاسارگاد)
میخواستم بدونم مشکلی نیست؟
و همچنین نفر قبلی فقط یک قسط رو چهار سال پیش داده بود و بنده پارسال بعنوان انتقالی گرفتم و تسویه کردم.
اما تاریخ صدور با تاریخ پرداخت من ۲ روز فرق داشت یعنی من ۲۳ صادر شد و کلا ۲۱ هست.
بنده هم کلا ۲۰ واریز میکنم.
این سه سال که گذشت و تسویه کردم...مشکلی در نهایت نداره؟
اسم بیمه گذار و بیمه شده هم خودم هستم.
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

نه بيمه نامه هيچ مشكلي نداره.

اون اختلاف تاريخ هم يكيش تاريخ شروع پوشش هست و ديگري تاريخ صدور كه مشكلي ندارد.

فقط بهتره كه حق بيمه بيشتري انتخاب مي كرديد بجاي ٢٠ هزار تومان.

حداقل ٥٠ تومان رو با توجه به ارزش پول الان خوب هست كه پرداخت كنيد بابت حق بيمه.

و يك نكته مهم، حق بيمه هاتون رو بر اساس تاريخ سررسيد واريز كنيد. درسته مهلت پرداخت داره، هيچوقت نگذاريد از مهلت پرداختش بگذره.