در بیمه درمان تکمیلی توسط
آدرس شعب آتيه سادات حافظ تهران
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

شعب شرکت آیته سازان حافظ در تهران عبارتند از:

  1. شعبه مرکزی-میدان فردوسی-خیابان نجات اللهی-خیابان شهید محمدی-روبروی بیمه دانا-شماره تماس 88922356
  2. شعبه غرب-خیابان آیت الله کاشانی-بوستان یکم-نبش گلستان یکم-مجتمع برلیان
  3. شعبه شمال-خیابان دکتر شریعتی-بالاتر از میرداماد-کوچه آهور-پلاک -شماره تماس 2301025331
  4. شعبه شرق-بزرگراه رسالت-4راه دردشت-نبش حیدرخانی-شماره تماس 77443094
  5. شعبه جنوب-میدان خراسان-خیابان17 شهریور-کوچه افشار -شماره تماس 33541973

با تجدید احترام