در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام ببخشيد رانندگان عمومي سنگين اتوبوس بعداز چند سال كار باز نشسته ميشوند
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

طبق اصلاحیه مجلس شورای اسلامی، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر درون و بین شهری، راهداران و رانندگان وزارت راه و شهرسازی در جاده های کشور مشمول مشاغل سخت و زیان آور می شوند. طبق این مصوبه، قانون بیمه اجتماعی رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری مصوب 1379 اصلاح گردید. توجه شود که مشمولان این قانون مکلف به پرداخت چهار درصد سهم کارفرما به صورت نقد و اقساط هستند.

هر سال کاری یک و نیم برابر محاسبه خواهد شد (به شر پرداخت حق بیمه اضافه 4 درصد) که البته جنسیت نیز مطرح نیست و زنان و مردان باید به طور مساوی شرایط فعالیت 20 و 25 سال متوالی و متناوب سابقه فعالیت در مشاغل سخت را داشته باشند.

مطابق با بخش اول بند (ب) تبصره 2 قانون بازنشستگی پیش از موعد در مشاغل سخت و زیان آور، داشتن حداقل بیست سال متوالی و یا بیست و پنج سال متناوب اشتغال در کارهای سخت و زیان آور که در هر مورد حق بیمه مدت مزبور را نیز به صندوق تامین اجتماعی پرداخت کرده باشند بدون شرط سنی می توانند درخواست خود را به ادارات کار و امور اجتماعی استان ها جهت طرح در کمیته های استانی ارائه نمایند.