در بیمه آتش سوزی توسط

آیا کارگاه های صنعتی نیز مشمول بیمه حوادث طبیعی می باشند

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بر اساس ماده 1 قانون بیمه اجباری پایه حوادث طبیعی این بیمه فقط برای ساختمان های مسکونی اجباری می باشد

ماده ۱: به منظور جبران بخشی از خسارت‌های مالی ناشی از حوادث طبیعی از جمله زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، سنگینی برف، رانش زمین، ریزش کوه و دریا لرزه – سونامی – کلیه ساختمان‌های مسکونی ظرف مدت یک سال پس از تصویب این قانون تحت پوشش اجباری بیمه پایه حوادث طبیعی ساختمان که در این قانون به اختصار بیمه پایه نامیده می‌شود، قرار می‌گیرد.

 اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز درباره بیمه اجباری پایه حوادث طبیعی ساختمان