دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه آتش سوزی توسط

هزینه بیمه حوادث طبیعی در قبض برق هست ماهیانه چقدر باید باشه

1 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

در سوال شما منظور از حوادث طبیعی دقیقا چیست؟و برای چه موردی؟

اگر منظورتان سیل و زلزله و ... می باشد در بیمه آتش سوزی منازل مسکونی می توانید این پوشش را برای اثاثیه و ساختمان و تاسیسات خود تهیه نمایید و در بیمه بدنه ی خودرو این پوشش را برای اتومبیل خود تهیه نمایید.

حق بیمه شما با توجه به سرمایه ای که بیمه می نمایید متفاوت خواهد بود ولی به عنوان مثال برای یک ساختمان 80 متری در تهران با 20 میلیون اثاثیه ملبغی  حدود 90 هزارتومان برای یکسال با پوشش های آتش سوزی و زلزله خواهد بود.