در بیمه درمان تکمیلی توسط
بیمه صبا برای دیسک کمر با کار گذاشتن پلاتین چقدر دیه باید پرداخت کند؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

تعیین دیه فوت ، نقص عضو و یا جرح هر قسمت از بدن انسان که در اثر سانحه تصادف یا سایر سوانح باشد به عهده هیچ شرکت بیمه ای نیست بلکه میزان دیه را سازمان پزشک قانونی پس از بررسی عضو آسیب دیده تعیین و دادگاه برای ان رای قطعی صادر میکند و سپس شرکتهای بیمه موظفند بر اساس رای صادر شده تا سقف تعهدات مندرج در بیمه نامه دیه مربوطه را به صورت یوم الاداء پرداخت نمایند.