در پرداخت حق بیمه توسط
سلام.
من مطبوعاتی هستم و قرارداد بیمه نویسندگان (از نوع: قرارداد بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد) دارم که آن را مرتب پرداخت می کنم.
با توجه به مشکلات مالی در جای دیگری هم اشتغال به کار دارم که می خواهند بیمه برایم رد کنند.

سوال:
1. با توجه به اینکه می شود دو حق بیمه پرداخت کرد، مبلغی که بیمه برای مستمری این مدت در نظر میگیرد مجموع این دو مبلغ است؟

2. آیا با توجه به قرارداد بیمه نویسندگان (از نوع: قرارداد بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد)؛ اگر در آینده از این شرکت بیکار شوم مقرری بیمه بیکاری به من تعلق می گیرد؟

3. آیا اساسا پرداخت دو حق بیمه کار منطقی و درستی است؟ و آیا به صرفه است؟

4. بیمه کدام نوع بیمه را بیمه نخست در نظر می گیرد؟

سپاس از راهنمایی
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- این کار کلا اشکال دارد چوی یکی بیمه خویش فرما است و دیگری اجباری است . نه بیمه مجموع این دو را معمولا در نظر نمی گیرد .

2-از طرف شرکت مزبور بله ولی بیمه خویش فرمایتان کلا مورد ایراد است .

3-نه کار اشتباهی است .

4-بیمه اجباری را

با تشکر