در لیست بیمه توسط
سلام من تو شرکت کار میکنم ۲ ماهه برام بیمه رد میشه و ۲ ماهه دیگه تاریخ زایمانمه  ولی محل شرکت به طور موقت تغییر کرده  ایا باید به تامین اجتماعی اعلام شود چه مدارکی لازمه  تا بعدا برای مرخصی من مشکلی پیش نیاد
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
اگر محل شرکت از محدوده شعبه فعلی تغییر کرده باشد فقط به واحد بازرسی مراجعه ومدارک شرکت وتغییر ادرس را اعلام ولی کد کارگاه تغییر نمیکند ولیست ارسال میگردد ولی اگر در همون محدوده شبعه هستید فقط تغییر ادرس به بازرسی وشعبه اعلام میشود ولیست تنظیم وارسال میگردد