در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من مدت سه سال است که بازنشسته تامین اجتماعی هستم مدتی است بعنوان مشاور پاره وقت با یک شرکت تعاونی خدمات فنی خصوصی مشغول بکار شده ام که خود نیز یکی از سهام داران این شرکت میباشم میخواستم بدانم از نظر قطع مستمری اینجانب از طرف تامین اجتماعی امکان دارد یا خیر لطفاً راهنمایی فرمایید  با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام سابقه بیمه ای که شما قبلا واریز کرده اید از طریق همین شرکت وهمین شغل بوده که بازنشسته شدیداگر این چنین است وشما در حال حاضر بابت کار کردنت در شرکت از بقیه شرکا حقوق دریافت مینمایید وتامین اجتماعی متوجه کارکرد شما بشه احتمال آنکه مستمری شما رو قطع کنه زیاد است اما اگر اثبات کنید که بابت حضورتان در شرکت مزد دریافت نمیکنید نمیتواند حقوق بازنشستگی شما رو قطع کند