در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام مادرم 51سال داره الان حدودا چهارساله بیمه قالی بافی داره.آرتروز گردن و پوکی استخوان داره اصلا نمیتونه الان قالی بافی بکنه میخواستم بیبنم با این شرایط جسمانی امکانش هست برای از کار افتادگی اقدام کنه؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام به طور خلاصه شما ابتدا باید از نامه ای از پزشک معالج خود مبنی بر ازکار افتادگی گرفته و با مراجعه به شعبه بیمه تامین اجتماعی و ارایه مدارک و نامه از کارافتادگی، در خواست کمیسیون ماده 91 تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) را نمایید . پس از بررسی در کمیسیون و اعلام نظر بسته به درصد از کار افتادگی و داشتن شرایط لازمه از مزایای قانونی بهره مند می شوید

اطلاعات تکمیلی در

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

برای درخواست مستمری از کار افتادگی ، چه شرایطی باید داشت؟