در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام.میخواستم بدونم تا چه زمانی برای راه اندازی دفتر بیمه(از قبولی تا افتتاح دفتر)زمان هست؟
یعنی بعد یکسال خودبخود باطل میشه؟
یا بعد از سه سال منقضی میشه؟
قابل انتقال به غیر هست؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
(در ضمن من هنوز قرارداد با شرکت نبستم)
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام

بعد از درخواست شما و مصاحبه حضوری و پس از قبولی در آزمون بیمه مرکزی و همچنین طی دوره آموزشی مجاز به تاسیس و افتتاح دفتر طبق شرایط شرکت موردنظر خواهید بود

مدت اعتبار پروانه نمایندگی یکساله بوده و قابل تمدید طبق ضوابط داخلی شرکت موردنظر

پروانه بیمه غیر قابل انتقال بغیر میباشد