در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
سلام
بنده دارای بیمه نیروهای مسلح هستم و چون همسرم شاغل هستند و دارای بیمه خدمات درمانی می باشند تغییری در نوع بیمه ایشان صورت ندادیم و همچنان خدمات درمانی هستند
فرزند تازه به دنیا آمده مان 10 روز در بیمارستان بستری بوده و برای ترخیص شدن به دفترچه بیمه نیازمند است
برای دریافت دفترچه اقدام کردم گفتند باید همسرتان هم زیر مجموعه شما باشد و این کار 2 ماه زمان لازم دارد
راهی هست که در اسرع وقت برای فرزندم دفترچه تهیه کنم(ازطرف همسرم امکان دارد)
ضمنا بیمه تکمیلی هم هستیم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
طراح سئوال مشخص نکرده اند که زن هستند یا مرد؟
به هر حال فرزند متولد شده چنانچه مادر به تبع همسرش دفترچه تامین اجتماعی داشته باشد تا یکماه می تواند از خدمات درمانی دفترچه مادر استفاده نماید.
چنانچه پدر خدمات درمانی هستند دفترچه فرزند حتما باید توسط پدر دریافت گردد.
چنانچه پدر فاقد پوشش بیمه ای باشند و مادر بیمه تامین اجتماعی باشد می تواند با ارائه تعهد برای فرزند خود دفترچه دریافت نماید.
به هر حال فرزند تحت تکفل پدر میباشد مگر اینکه پدر بالای 60 سال و فاقد پوشش بیمه ای یا از کارافتاده باشد.