در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام. من کارت مهارتم روپارسال تعویض کردم. وکارت الکترونیکی جدید گرفتم.وتاریخ اعتبارش ۳ساله ایابعد از پایان اعتبار برای تمدید کارت دوباره تعویض ميشن کارتهای هوشمند يانه.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه الکترونیکی باشد بعد از سه سال باید تمدید اعتبار شود ولی نیاز به تعویض نمیباشد مثل کارت هوشمند رانندگان که در روی کارت از تاریخ دریافت تا یکسال بعد اعتبار دارد اما سالانه به واحد مربوطه مراجعه میکنند وتمدید اعتبار در سیستم زده میشود