در مفاصا حساب بیمه توسط
شرکت تولیدی هستیم که جهت مفاصا حساب بیمه برای یکی از مشتریان خود اقدام گردیم جهت قراردادی در سال 92 کلیه فرآیند تولید در همین کارگاه انجام شده توسط کارکنانی که ماهیانه مرتب و سر موعد مقرر لیست بیمه شان به تامین اجتماعی ارسال شده و حق بیمه پرداخت شده و از طرف بازرسان تامین اجتماعی نیز مورد بازرسی قرار میگرفت و حمل کالاهای تولیدی نیز توسط شرکت طرف قرارداد با خودروهای خودشان انجام گردید

سازمان صورتحساب بدهی کارگاه صادر کرده و حدود 19 میلیون تومان حق بیمه و جریمه برآورد نموده است میشه لطفا راهنمایی بفرمایئد که چگونه اعتراض کنیم و دفاعیه تنظیم کنیم ممنون میشم شماره تماس جهت توضیحات دقیق تر بخشی
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
شما حداکثر 30 روز پس از ابلاغ رسمی بدهی (براوردی قابل اعتراض)به شرکت مهلت دارید که فرم اعتراض به بدهی رو پرو مهرو امضا کنید و در شعبه مربوطه تامین اجتماعی(همون شعبه ای که بدهی رو اعلام کرده) ثبت کنید.

پس از اون تا زمان هیات که بعدا اعلام خواهد شد وقت دارید که مدارکتون و لایحه دفاعیه رو تنظیم کنید.

برای مفاصا حسابهای شرکت های تولیدی کارفرما یعنی همون واگذارنده کار چندتا نکته رو باید حتما توی نامه معرفی جهت اخذ مفاصاحساب ذکر کنه وگرنه تامین اجتماعی کلیم میکنه روی قرارداد