در سختی کار و مشاغل سخت توسط
ایا کار با تولوین وریتاردر والکل  که موادشیمیایی است  جز سختی کار است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام دو نوع شغل سخت و زیان آور داریم

الف ـ مشاغلی که صفت سخت و زیان آور با ماهیت شغلی وابستگی دارد اما می توان با بکارگیری تمهیدات بهداشتی، ‌ایمنی و تدابیر فنی مناسب توسط کارفرما سختی و زیان آوری آنها را حذف نمود.

ب- مشاغلی که ماهیتاً سخت و زیان آور بوده و با بکارگیری تمهیدات بهداشتی،‌ ایمنی و تدابیر فنی توسط کارفرما، ‌صفت سخت و زیان آوری آنها کاهش یافته ولی کماکان سخت و زیان آوری آنها حفظ می‌گردد.

در صورتی که شغل شما در دسته اول قرار گیرد و کارفرما می بایست ظرف مدت تعیین شده نسبت به ایمن سازی کارگاه اقدام نمایید

برای بررسی و بازرسی و تعیین میزان سختی کار می توانید به اداره کار مراجعه نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد شغل سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی

لیست مشاغل سخت و زیان آور براساس قانون چیست ؟