در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
بنده 12 تا کارگر دارم که در کارواش کار میکنند. که هیچکدام بیمه تامین اجتماعی ندارند. سوال اینجاست چه نوع بیمه ای مناسبتر(قیمت و پوشش بهتر) است؟ بیمه مسولیت کارفرما یا اینکه حوادث انفرادی یا گروهی؟یا بیمه های دیگه. با تشکر.
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

آنچه مسلم است اینست که شما در برابر کارگران خود در داخل کارواش،تا زمانی که در آنجا کار میکنند دارای مسعولیت هستید.

پس اگر در ساعات کاری  و داخل محل کار اتفاقی برایشان بیفتد،شما باید آن را جبران نمایید.

بیمه مسعولیت بهترین راه جبران آن می باشد.

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره و یا جهت صدور بیمه نامه با بنده تماسی داشته باشید.

موفق و پیروز باشید.