در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و عرض ادب. موعد حق بیمه ماشین بنده ماه آینده می باشد میخوام بدونم کدوم نوع بیمه ( حداکثر و حداقل تعهدات مالی و جانی و سرنشین و راننده ) مناسب می باشد که خدایی نکرده مشکلی پیش اومد بتونم استفاده کنم با تشکر از حسن توجهتان
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

حداقل بیمه برای همه بیمه ها یکسان است(حداقل دیه مرد مسلمان در ماه حرام) و حداکثری نیز وجود ندارد بستگی به بودجه شما دارد که اگه بخواید تعهدات بیشتری خریداری کنید ولی با همون حداقل نرخ دیه مرد مسلمان در ماه حرام شما به مشکل نخواهید خورد