در لیست بیمه توسط
ضمن عرض سلام و خسته نباشید.
احتراما اینجانب کارفرمای یک کارگاه صنفی میباشم.به هنگام ترک کار یکی از کارکنان مجموعه نسبت به ثبت ترک کار ایشان اشتباه نموده و با این استنباط که عدم صدور بیمه به معنای ترک کار ایشان میباشد،اقدام به عدم صدور بیمه نمودم.پس از گذشت چند ماه از تسویه فرد مذکور ابلاغیه ای لیست بدهی از سوی سازمان به ایمیل اینجانب ارسال گردید.

با توجه به تسویه کامل اینجانب با سازمان در ماه قبل و پیگیری شفاهی جواب خاصی نگرفتم.اکنون زمان اعتراض 1ماهه سپری شده و اجرایه از سوی سازمان برای اینجانب نسبت به 2ماه بیمه شخص مذبور صادر گردیده.طی ان دوماه هیچ بازرسی از واحد صنفی صورت نپذیرفته و نیز مدارک تسویه قانونی و اقرارنامه با امضا و اثر انگشت فرد مذکور و نیز امضا 3شاهد موجود میباشد که سازمان از پذیرش ان امتناع نموده و قابل قبول نمیداند.مشکل اصلی بنده علاوه بر مبلغ بیمه ،در صورت پرداخت وجه مذکور مطالبه حقوق از سوی فرد مذکو رمیباشد.پیشنهاد شما برای رفع موضوع مذکور با توجه به عدم همکاری بیمه شده چیست؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
متاسفانه فرصت اعتراض و طرح در هیات بدوی را از دست داده اید و اجراییه یعنی قطعیت رای و پرداخت

تنها از طریق دیوان عدالت میتوانید اقدام نمایید که برای دو ماه بدهی  فکر نمیکنم بتوانید اثبات ادعا را نمایید