در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام
بنده ( خانم هستم ) بیمه تامین اجتماعی اجباری هستم و فرزندم را نیز بیمه کرده بودم این در شرایطی بود که همسرم هیچ سابقه بیمه ای نداشت
به محض ثبت نام همسر بنده در سایت بیمه سلامت فرزند من از پوشش بیمه من درآمد و تحت پوشش بیمه سلامت درآمد
الام میخواهم مجدد فرزند و در صورت امکان همسرم را نیز تحت بیمه تامین اجتماعی کنم
شرایط آن چیس لطفا راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به شعبه و اعلام اینکه پدر بیمه نمیباشد و یا بیمه تامین اجتماعی نبوده  امکان برخورداری از ناحیه بیمه مادر وجود دارد