در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
در رفتگی لگن راست و شکستن نی درشت مچ دست راست و دندان 5 بالا از کار افتادگی تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
دریافت مقرری از کار افتادگی تابع شرایط خاص میباشد و باید مراحل را طی و در صورت تایید توسط کمیسیون تامین اجتماعی میتوانید از این مقرری استفاده نمایید از کار افتادگی با درصدزیر64 درصد مشمول برقراری مستمری از کارافتادگی نمیباشد