در بیمه درمان تکمیلی توسط

سلام

برای خرید بیمه درمان تکمیلی انفرادی و خانوار به صورت اینترنتی چه کار باید انجام داد؟

3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

قبل از هر اقدامی برای خرید بیمه درمان تکمیلی لازم است که بدانید در صورت داشتن بیماری،باردار بودن همسر و از این قبیل،وقت ارزشمند خود را برای خرید بیمه درمان تکمیلی هدر ندهید،زیرا بیماری قبل از عضویت در تعهد هیچ شرکت بیمه ای نیست.

دوم از آن برای دریافت غرامت زایمان،باید بین ۹-۶ماه دوره انتظار آن قرارداد بیمه تکمیلی را سپری کرده باشید.

دوره انتظار مدتی است که در آن شرکت بیمه هیچ تعهدی نسبت به پرداخت خسارت به بیمه شده جدید را نخواهد داشت.

در صورتیکه شامل موارد فوق نمی شوید،پیشنهاد میکنم تا ساعت۱۲ روز جمعه مورخه ۲۳ مهرماه۹۵ تماسی با بنده داشته باشید تا در این خصوص اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهم،تا پس از مشاوره صحیح و در صورت نیاز نسبت به برقراری بیمه تکمیلی برای جنابعالی اقدامات لازم را انجام دهم.

موفق و پیروز باشید.