در شرکت بیمه توسط
ببخشید چه طور میشه نمایندگی بیمه ی یکی از این شرکت های موجود رو گرفت؟
اول باید به خود اون موسسه در خواست بدم بعدا اونا منو واسه ازمون معرفی کنن یا اول ازمون بدم بعدا ؟؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،شب خوش.

برای گرفتن نمایندگی شرکت بیمه شما باید:

 حداقل ۲سال در یکی از نمایندگی های بیمه کار کرده باشید که نمایندگی براتون سابقه رو تایید کنه.

دوم اینکه مدرکی دانشگاهی در رابطه با بیمه داشته باشین.

سوم از این،بمدت حداقل ۲سال نماینده فروش بیمه های عمر در یکی از شرکت های بیمه باشید که بعد از این مدت اگه فروش خوبی داشته باشین ممکنه با دادن کد نمایندگی به شما موافقت بشه،که در اینصورت هم مراحل خاص خودش رو داره.

اول شما ببینید که شرایط اولیه رو دارا هستین،بعد برای بقیه مراحل از طریق همون شرکت بیمه مد نظر اقدام نمایید.

موفق و پیروز باشید.