در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

ايا طرح گواهينامه بدون نياز به كارت پايان خدمت اجرا ميشود؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

سلام

در قوانین معمولا مدتی را برای تهیه آیین نامه های اجرایی در نظر میگیرند .البته متاسفانه برخی از آیین نامه ها و تطابیق قوانین موجود در زمانی دیرتر انجام میگیرد که این موضوع از ضعف دستگاه مربوطه میباشد که هماهنگ با قانون نمیباشند ولی بهرصورت بزودی میبایست موضوع اصلاح گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

چرا با توجه اجرا نشدن طرح گواهینامه بدون پایان خدمت قانون بیمه شخص ثالث اجرا شده ؟