در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام و خسته نباشید.
درصورتی که فردبدون گواهی نامه باسن18سال باشد ومقصرشناخته شود آیاپرداخت دیه توسط بیمه انجام میشود.
باتشکر(موتورسیکلت.بیمه معلم)
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و درود

بر اساس ماده 6 قانون جدید شخص ثالث ، در صورت اثبات عمد راننده در ايجاد حادثه توسط مراجع قضائي و يا رانندگي در حالت مستي يا استعمال مواد مخدر يا روانگردان مؤثر در وقوع حادثه، يا در صورتي كه راننده مسبب فاقد گواهينامه رانندگي باشد يا گواهينامه او متناسب با نوع وسيله نقليه نباشد شركت بيمه موظف است بدون اخذ تضمين، خسارت زيان‌ديده را پرداخت نموده و پس از آن مي‌تواند به قائم‌مقامي زيان‌ديده از طريق مراجع قانوني براي استرداد تمام يا بخشي از وجوه پرداخت شده به شخصي كه موجب خسارت شده است مراجعه نمايد.

پایدار باشید