در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
ازمون استخدامی دستگاه های اجرایی... بومی با سابقه حداقل 4 سال پرداخت حق بیمه شرکت کردم. آیا بیمه آموزش و پروش یا نیروهای مسلح مانند تامین اجتماعی سوابق را در اختیارم قرار میدهند؟ تاییدیه باید مورد برسی سازمان سنجش قرار گیرد. اطرافیان میگویند فقط تامین اجتماعی این تاییده را میدهد و سایر سازمان ها مانند اموزش و پروش و نیروهای مسلح مورد تایید نیستند....
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه بعداز استخدتم از طریق کسورات باز نشستگی میتونید تغییر صندوق بیمه ای را بنمایید لذا از نطر استخدامی  فراگیر اجرایی مشکلی ندارد که هیچ خیلی هم برای شما عالی لحاظ میشود..ایمانی