در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
برتری بیمه عمر پارسیان نسبت به بیمه عمر کارآفرین در چه چیزی است
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
با سلام
برتری پارسیان به کارآفرین تنها در سود سالیانه است، کارآفرین 22درصد و پارسیان 24 درصد
اما برعکس این موضوع
برتری های کارآفرین است
1_ بیمه عمر کارآفرین برند بیمه عمر در کشور می باشد
2_ بیش از پنجاه درصد فعالیت بیمه کارآفرین در خصوص بیمه های عمر است و تقریبا تخصصی ترین بیمه عمر کارآفرین در کشور است
3_ طرح بیمه عمر و سرمایه گذاری اولین بار در شرکت بیمه کارآفرین تهیه و برای دو سال به صورت انحصاری ارائه شد
4_ طرح مشترک بیمه کارآفرین خیلی خوب عمل کرده و می توان در صورت داشتن بیمه انفرادی، ان را به طرح مشترک تبدیل کرد.
5_ خسارت این شرکت به صورت سرمایه ای و در کمترین زمان ممکن پرداخت شده و امور اداری پیشنهاد، صدور و ... آن آسان و شفاف است