در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
با سلام

من پس از ١١ سال سابقه كار و پرداخت حق بيمه بيكار شده ام و مدت ٢٦ ماه بيمه بيكاري به من تعلق گرفته است حال با گذشت ٦ماه از دريافت مستمري اگر باردار شوم آيا ميتوانم از استعلاجي حين بارداري و يا مرخصي شش ماهه زايمان استفاده كنم يا خير ؟تكليف ماههاي باقي مانده از بيمه بيكاريم چه ميشود؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر نمیتوانید از مزایایی مرخصی زایمان استفاده نمایید مرخصی زایمان برای افراد شاغل و مشغول بکار میباشد و کسی که از مزایایی بیمه بیکاری استفاده مینماید شاغل تلقی نمیگردد