در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام 23 سال بیمه تامین اجتماعی دارم ومادرم رابیمه کردم درشرکتی که کار میکنم که بابیمه تکمیلی افراد موافقت نمیکنه الان مادرم 61 سال دارد  چگونه میتوانم برای بیمه تکمیلی اقدام کنم و کدام بیمه تکمیلی راپیشنهاد میدهید ممنوم میشم راهنماییم کنید
3 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)

با سلام

شما می توانید به همراه خانواده خود بیمه درمان تکمیلی خانواده تهیه نمایید و هزینه های درمانی تان را از محل بیمه نامه خود تامین نمایید.