در سایر توسط
جوشکاری درب بپنجره بعد از چن سال میتواند باز نشست شود
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،شب خوش.

شک ندارم که آهنگری و درب و پنجره سازی رشته کاری بسیار سخت و طاقت فرسایی است،ولی باید دید که از نظر بیمه تامین اجتماعی جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب میشود،یا خیر.

اگر حساب شود که با ۲۵ سال پرداخت حق بیمه و داشتن سابقه میتوانید بازنشست شوید،در غیر اینصورت باید ۳۰ سال سابقه را داشته باشید.

و اما دیدگاه من از نظر یک کارشناس بیمه عمر:

شما با پرداخت نصف همان حق بیمه تامین اجتماعی،برای خرید بیمه نامه عمر،ضمن برخورداری از پوشش های هزینه پزشکی حادثه و درمان تکمیلی و مزایای دیگر،از مبلغ پس اندازی بیمه نامه عمر خود،در هر زمانی،تا ۹۰٪ آن مبلغ را،بدون نیاز به ضامن،با تنها۴٪ کارمزد،و از همه مهم تر،با بازپرداخت ۳ساله آن وام،از بیمه نامه خود وام به دفعات برداشت نمایید!!!

اگر این توضیحات مختصر برای خرید بیمه عمر کافی نبود،تماسی با من داشته باش تا باقی مزایای این بیمه نامه بینظیر رو برات بیشتر توضیح بدم.

موفق و پیروز باشید.