در بیمه درمان تکمیلی توسط (6,830 امتیاز)
پرداخت هزينه sleeve( اسليو) . كوچك كردن معده توسط بیمه چگونه است ؟
2 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام همكار عزيز اين عمل توسط بيمه با شرط ذيل پرداخت مي شود. با توجه به اينكه بابت اين موضوع از اين سايت زياد از من سوال مي كنند. اين موضوع را به صورت سوال و پاسخ مطرح نمودم. اما به اشتباه دو مرتبه ارسال شد. پاسخ صحيح در ذيل دكر شده ايت:

در مورد جراحي كوچك كردن معده, با همان sleeve( اسليو) ، شركت بيمه پس ازتاييد دكتر معتمد شركت در صورتيكه بي ام آي بيمار از ٤٠ بيشتر باشد، هزينه درمان را توسط بيمه درمان تكميلي پرداخت مي نمايد.

توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

خیر این مورد در بیمه های درمان تکمیلی تحت پوشش نمی باشد.