در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام ایا به کارگران فروشگاه یا کارگاه کوچک بن کارگری وحق مسکن ومرخصی وسنوات تعلق می گیرد عیدی اخرسال ایا مثل سایرکارگران معادل دوماه حقوق است یا یک ماه باتشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.هر کارگر ویا کارمندی که مشمول قانون کار باشد،تمام مزایای ضمن کار وپایان کار منجمله حق بن .حق مسکن .حق مرخصی عیدی به ازای هر سال دو ماه وسنوات هر سال یکماه به ایشان تعلق میگیرد.