در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام و احترام

اگر پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت ازکارافتادگی توسط بیمه گزار از دو شرکت بیمه و از طریق دو بیمه نامه خریداری شده باشد؛ آیا یکی از آنها معتبر و دیگری کأن لم یکن می شود یا هردو معتبر است؟ درباره پوشش سرمایه بیماری های خاص، صعب العلاج یا جراحی قلب چطور؟ آیا اکر بیمه گزار از دو شرکت یک پوشش را بخرد؛ در صورت تحقق خطر سرطان و... هردو منجر به پرداخت خسارت میشود یا یکی؟
با تشکر
5 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود ،هر دو شرکت بیمه متعهد پرداخت تا سقفی که در بیمه نامه ذکر شده هستند البته حقانیت در زمان خرید بیمه عمر ملاک میباشد درصورتیکه بیماری  مشخص شود قبل از خرید بوده شرکت بیمه مجاز به عدم پرداخت است با تشکر افتخار مشاور شما