در بیمه بیکاری توسط
باعرض سلام وتسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالارشهیدان ویاران باوفایش،

یه سوال ازمحضر شمادارم.من 122ماه حق بیمه پرداختی بیمه تامین اجتماعی دارم اقدام نموده ام بیمه بیکاری طبق اون چارت از121ماه تا180 ماه متاهلین 26 ماه بیمه بیکاری میگیرندمن قبلا18 ماهشو گرفته ام یک سال وده ماه هم از اون بیکاری که گرفتم فاصله دارم الان میگن به شما تعلق نمیگیره آیافاصله مهمه؟یعنی بایدرعایت کنم یاسابقه مهمه؟.مگه 8 ماهشو نمیتونم بگیرم؟ضمنا کارفرما اون لیست ترک کار رو هنوز نفرستاده یعنی ترک کار توی سیستم نخورده ام.مشکل ازاونجاست 18 ماه قبلی رو برام نشون میده یانه؟یعنی چون ترک کارنزدندهنوز سیستم فرض میکنه من هنوز شاغلم یاربطی به اون نداره.ممنونم میشم پاسخ سوالم راببینم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
برای دریافت بیمه بیکاری مدت زمان پرداخت حق بیمه اجباری ملاک محاسبه میباشد.بنابراین مدت زمان سابقه دریافت بیمه بیکاری جزو سابقه بیمه اجباری نمیباشد،که به طریق اولی ملاک محاسبه نخواهد بود.ضمن انکه هیچ کدام از موضوعات مطرح شده از سوی شما تاثیری در دریافت بیمه بیکاری ندارد.