در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام

بیمه عمر و سرمایه گذاری به نظر طرح خوبی می یاد. اما مشکلات اقتصادی مانند تورم و کاهش ارزش پول در آینده و ورشکستگی شرکت های بیمه عوامل منفی بیمه عمر هست. می خواستم بدونم با وجود این عوامل چرا بیمه عمر بخرم ؟ممنون از شما

4 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان
بیمه عمر بهترین انتخاب برای سرمایه‌گذاری در بلند مدت است،
کاهش تورم و مشکلات اقتصادی کمترین تاثیر را در اندوخته بیمه دارند با کاهش تورم قدرت پول به قوت خود باقی است و با افزایش تورم اندوخته رشد میکند.
شرکت بیمه توسعه ورشکسته شد و در کوتاه ترین زمان بیمه مرکزی تمام بیمه گذاران این شرکت رو پوشش داد و تمام حق و حقوق ایشان ادا شد در صورتی که در ورشکستگی بانک فقط اصل پول سرمایه داران ضمانت و پرداخت می شود.
عوامل منفی زیادی وجود دارد ولی نقاط قوت و مثبت بیمه های عمر تمام أین ضعف ها را پوشش می دهد.
موفق و بهروز باشید