در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

برای خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری چه مدارک و مستنداتی لازم است؟ ممنون از شما
6 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
كارت شناسايي شما و اعضا خانواده و فرم پرسشنامه كه توسط نمايندتون تحويلتون داده ميشه و پر مي كنيد. به همراه فيش اولين حق بيمه كه مشخص كرديد كه به حساب بيمه واريز كرديد.

اگر هم مشكل پزشكي وجود داشته باشد به هزينه بيمه بايد به متخصص مراجعه كنيد يا چكاپ شويد.