در بیمه بیکاری توسط
باسلام من از برج سه 95پیگیر بیمه بیکاری هستم که بنا به درخواست تامین اجتماعی واداره کارنیازسوابق وپرونده میباشدوبه علت در دسترس نبودن پرونده وبسته بودن سایت دچارمشکل شده ام چون تاریخ شروع بیمه را دقیق ندارم وپرونده ام هم  درشعبه تامین اجتماعی استان همجوار میباشد ایا مهلت خاصی وجود دارد اگر جمع اوری وانتقال پرونده طولانی شود چگونه میتوانم پیگیری کنم لطفا راهنمایی کنید ایا احتمال اینکه نتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم وجود دارد ممنون
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است. برای آموزش ثبت نام و ورود به سایت سابقه بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید تامین اجتماعی