در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایا کار فرما میتواند ساعت کاری که از اول شروع کار کارخانه از ساعت 6صبح بوده را به ساعت 7 صبح تغییر دهد (کارخانه سه شیف کار میکند)همچنین کارفرما میتواند سه شیفت کاری را به دو شیفت دوازده ساعته تغییر دهد (دوازده ساعته صبح و شب از ساعت 7 صبح تا 19 عصرواز 19 عصر تا 7 صبح) متشکرم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.میزان وتعیین ساعات کار به شرط آنکه مخالف صریح قانون نباشد، از اختیارات کارفرما بوده که با پذیرش وقبول از سوی کارگر وپرداخت حقوق ودستمزد واحیانا اضافه کاری ،منع قانونی ندارد.