در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام وخسته نباشیدمن60روزمرخصی استعلاجی دیسک کمردارم چطورمیتونم صددرصدحقوق روبگیرم مجردهستم ومیخوام بدونم که راهی هست که بشه بیشترازدوسوم حقوق رودریافت کردیکی ازسایتهانوشته شده بودکه اگرمعرفی نامه ازدکترتامین اجتماعی باشه صددرصدحقوق تعلق میگیره یه همچین قانونی آیاوجودداره؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر چنین قانونی در تامین اجتماعی نمیباشدبرای افراد مجرددو سوم وبرای افراد متاهل سه چهارم آخرین حقوق محاسبه میشود